Trolljeger 💯

Å være en Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring, som hjelper deg å bli et sterkere og bedre menneske både mentalt og fysisk, og gjør deg i stand til å se muligheter der andre kun ser hindringer.  

EventsInformasjonPraktisk

Bli en Trolljeger!

Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Og ved hjelp av ditt nye og forbedrede syn på hindringer, blir du et sterkere og bedre menneske, både mentalt og fysisk – en ekte Trolljeger! Vi håper Trolljeger-filosofien vil hjelpe deg også i hverdagen – til å se muligheter der andre kun ser hindringer.

Trolljegerprøven start

Bli med på Trolljegerprøven!  

Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring. 

Du kan delta på løpene enten alene som Enstøing eller sammen med andre som Jaktlag.

Som Enstøing klarer du å ta vare på deg selv under tøffe forhold. Hindringene tar du med fatning og lar deg ikke stoppe.

Som Jaktlag er ditt motto «sammen er vi sterkest» hvor du kommer deg gjennom løpet i godt samarbeid sammen med 2 - 7 andre deltagere.

Løpet er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil med rundt 30 - 40 hinder fordelt på en strekning på opptil 10 km. Løypen går mellom bakker og berg, over bekker og vann, gjennom myr og skog, og rå norsk natur.

Løpet legger også opp til å kunne orientere seg i terrenget. Løypen er merket, men det er et bevisst valg å ikke lage «oppmerkede veier» gjennom hele løpet. Noe av utfordringen er derfor å bruke litt tid på å se etter merker, finne veien og ikke blindt stole på at den foran deg nødvendigvis løper riktig.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få all info rett i mailboksen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.