Praktisk 2020

Trolljegerprøven Sandnes 2020

1) Trolljeger prøven Sandnes 2020 blir som alltid, arrangert på Foss-Eikeland, på baksiden av Sandnes Garn. Det er godt skiltet fra hovedveien.

2) Startnummer kan hentes på SPORT 1 BUTIKKEN PÅ KVADRAT dagene før løpet avholdes. Har du fått ditt startnummer er du klar for løpet. Du trenger da ikke å registrere din ankomst på løpsdagen. En person kan hente startnummer på vegne av hele laget i tilfelle ikke alle kan møte i forkant. Monter startnummeret i henhold til anvisningene i konvolutten. Det er viktig at startnummer også skrives med vannfast tusj på hånd/arm.

3) Starttid står på din konvolutt. Du er selv ansvarlig for å møte i god tid til start. Skulle du komme for sent til start vil du bli sendt ut når det passer for arrangementet.

4) Kommer du langveis fra og trenger overnatting? Ikke noe problem! Vi har samarbeid med Nordic Choice Hotel Residence. Bruk kode Trolljeger 2020 ved bestilling direkte via telefon.

Trolljegerprøven Bergen 2020

1) Trolljegerprøven Bergen blir holdt oppe på Fløyen. Du kan gå eller ta Fløybanen opp. Deltakere som kan vise påmeldingsbekreftelse til Trolljegerprøven Bergen i billettluken til Fløybanen får 50% på billetten.

2) Startnummer kan hentes på Stadion Sport i Strandgaten dagene før løpet avholdes. Har du fått ditt startnummer er du klar for løpet. Du trenger da ikke å registrere din ankomst på løpsdagen. En person kan hente startnummer på vegne av hele laget i tilfelle ikke alle kan møte i forkant. Monter startnummeret i henhold til anvisningene i konvolutten. Det er viktig at startnummer også skrives med vannfast tusj på hånd/arm.

3) Starttid står på din konvolutt. Du er selv ansvarlig for å møte i god tid til start. Skulle du komme for sent til start vil du bli sendt ut når det passer for arrangementet.

4) Kommer du langveis fra og trenger overnatting? Ikke noe problem! Vi har samarbeid med Comfort hotel Holberg i Bergen. Bruk kode Trolljeger 2020 ved bestilling direkte via telefon.

Gjennomføring av løpet

1) Du kan delta på løpene enten alene som Enstøing eller sammen med andre som Jaktlag.

2) Løpet er en brutal og krevende løype som har en kupert og utmattende løypeprofil med rundt 30 - 40 hinder fordelt på en strekning på 8 km.

3) Løypa blir godt merket med bånd, men det er et bevisst valg å ikke lage «oppmerkede veier» gjennom hele løpet. Noe av utfordringen er å bruke litt tid på å se etter merker, finne veien og ikke blindt stole på at den foran deg nødvendigvis løper riktig. Er du i tvil om du er på riktig vei, spør løypevaktene eller andre deltakere. Finner du ikke merkene, gå tilbake til du finner dem.

4) Ser du andre som trenger hjelp, gi beskjed til en løypevakt.

5) Går det sakte i løypen så hold deg til høyre, slik at de bak kan komme forbi.

6) Alle hinder skal gjennomføres. Dersom hinderet ikke blir godkjent må det utføres en «straff» (30 burpees per person).

7) Det er lov å hjelpe hverandre over hinderet. Trolljegere vektlegger samarbeid og samhold.
8) Enstøinger/Elite får ikke hjelpe på hinder

9) Elite har 2 forsøk per hinder

10) Følges ikke anvisninger/regler, vil løypevakt notere ditt nummer og du kan risikere å bli diskvalifisert.

Frivillig

Trolljegerprøven og Trolljeger junior er i stadig vekst og arrangeres på stadig flere steder. For at vi skal kunne utvikle oss videre i den retningen vi ønsker, er vi avhengige av flotte folk som stiller opp som frivillige.

Vi har laget et påmeldingsskjema hvor du melder interesse, så tar vi kontakt fortløpende! Vi trenger alt fra løypevakter på løpsdagen, til riggemannskap i forkant (som også er en fin mulighet til å få tatt en sniktitt på løypen).

Send mail til Support@trolljeger.no

Regler

Trolljegerprøven

1) Deltaker kan delta fra det året de blir 16 år.

2) Betaling og registrering må være godkjent før startnummer utdeles.

3) Kjøpte billetter refunderes ikke.
4) Kjøpte billetter flyttes ikke fra lag.

5) Dersom du ikke kan møte opp på løpsdagen kan billetten bli overført til en annen person innen 3 uker før arrangements dagen.

6) Fullført løp innebærer at alle hinder er forsert og godkjent av funksjonær ved hinderet. 

7) Dersom hinderet ikke blir godkjent må det utføres en «straff» (30 burpees).

8) Premiering for beste tid: Enstøing dame og herre. ​

9) Deltaker har ansvar for at opplysningene som blir gitt ved registreringen på Mylaps.com er riktige og i samsvar med alle punktene i reglene.

10) Deltakeren aksepterer at det er risikabelt å jakte på troll.

11) Vi har fotografer under løpene og bilder blir kan bli lagt ut og brukt både på nettsider, sosiale medier og til annen promotering. 

12) 150 kr i gebyr for endring av billett ( ENSTØING). Lagleder endrer på Jaktlag.

Trolljeger Junior

1) Familie Jaktlag fra det året de fyller 7 år - Minimum 1 voksen

2) ​Jaktlag fra det året de fyller 11 år -15 år 

3) Enstøing fra det året de fyller 13 år - 15 år

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg delta?

Du kan delta på løpene enten alene som Enstøing eller sammen med andre som Jaktlag.
Som Enstøing klarer du å ta vare på deg selv under tøffe forhold. Hindringene tar du med fatning og lar deg ikke stoppe.
Som Jaktlag er ditt motto «sammen er vi sterkest» hvor du kommer deg gjennom løpet i godt samarbeid sammen med 2 - 7 andre deltagere.

Hvordan registrerer jeg et jaktlag?

På registreringssiden hos MyLaps er det to valg - hvor du enten kan registrere deg som enstøing eller jaktlag. Når du starter med å registrere jaktlag, så er det lagleder som kjøper og betaler for alle plassene på laget ( kjøper du 2 plasser er det kun 2) . Lagleder legger til medlemmer på sin Mylaps konto etter kjøp er ferdig. Lagleder må også registrere seg på laget viss de skal delta.

Hvordan kan jeg bli med på et jaktlag?

1. Du må vite navnet på jaktlaget du skal være med på.
2. Du må ha mottatt et passord til jaktlaget fra lagkapteinen.
3. Logg deg på registreringssiden til løpet du skal delta på.
4. Velg "join team", søk opp jaktlaget og legg inn passordet.
5. Fullføre registreringen ved å fylle inn dine detaljer.
6. Når registreringen er fullført, skal du få en bekreftelse på epost.

Hvordan kan andre registrere seg på mitt jaktlag?

Den som oppretter laget blir lagkaptein og kan få andre til å registrere seg på ulike måter:
1. Du får en epost som du kan videresende til andre du vil skal delta på laget ditt.
2. Du oppgir lagnavn og passord til andre til vil skal være med på laget ditt, og de bruker dette til å registrere seg på ditt eksisterende lag.
3. Du kan logge på MyLaps og gå inn på lag-administrasjonen og sende invitasjoner til deltakere derfra på epost.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få all info rett i mailboksen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.