Bli medlemMin sideSignér AvtaleGiroTimeplan påmelding

Last ned mobilapp og kom i gang!

Google Play

Apple App Store

Har du spørsmål om noe angående det medlemssystemet, send e-post til sunniva@trolljeger.no

Trening for hele mennesket

Fra Trolljeger Prøven i Bergen 2019. Det var vått!!!

Kroppen er det beste treningsverktøyet du har. Hos Trolljeger vil du få kjenne på muskler du ikke visste om og lære å trene og bevege deg på nye måter!

Øvelser og gruppetreninger forbereder deg på de fysiske og mentale utfordringene som du møter under hinderløpet Trolljegerprøven.

 

Øktene

Familietrening: 45min

Disse timene er tilrettelagt for at barn og  voksne skal trene sammen og ha det morsomt på trening. Timene er lagt opp  slik at barnet står i fokus, men øvelser og aktiviteter er tilpasset slik at  både barn og voksne får godt utbytte av timen.

Det er fokus på bevegelighet,  utholdenhetstrening, styrke og teknikk på en gøyal måte!

Funksjonell trening: 45min

Kunsten å trene HELE kroppen for å kunne utføre bevegelser, øvelser og idrettsspesifikke teknikker med optimal kvalitet, men OGSÅ for å kunne løse hverdagslige fysiske utfordringer «vanlige» Det er hensiktsmessig å aktivisere hele kroppen og bruke kroppens bevegelseskjeder fullt ut når det trenes. Funksjonell trening gjør nettopp dette.

Styrke: 45min

Baseløft: Knebøy, benkpress, markløft.

Bein å de: styrketrening for bein og gluteus (rumpe)

Overkropp: Alt fra rygg, mage til fingertuppene.

Vekttrening er en vanlig type styrketrening for å utvikle styrken og størrelsen på skjelettmuskulaturen. Den benytter tyngdekraften i form av vektede stenger, hantler eller vektstabler for å motsette kraften som genereres av muskler gjennom konsentrisk eller eksentrisk sammentrekning. Vi skal trene inn bevegelsesbanen, optimalisere teknikken og effektivisere gjennomføringen av øvelsen.

Styrketrening kan gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Det styrker skjelettet, musklene og leddene og bidrar derved til å forebygge arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet.

Mobilitetstrening: 45min

Mobilitet er et ledds bevegelsesutslag og er med  på å bestemme kroppens bevegelsesfrihet. Å ha et tilstrekkelig leddutslag og  være symmetrisk er svært nødvendig for å gi kroppen din den  bevegelsesfriheten den behøver for å holde seg skadefri og samtidig ha  muligheten til å øke prestasjonsevnen.

Core: 30min

Styrketrening med øvelser for kjerne  muskulaturen. Du bygger en sterkere mage og korsrygg som gir deg gode forutsetninger  for både tung styrketrening og hverdagsaktiviteter. I denne timen bruker du  primært egen kroppsvekt og dette passer for alle som ønsker sterkere  kjernemuskulatur.

 

Utetrening: 60min

Her er det en kombinasjon av styrketrening og  kondisjon ute i allslags vær hele året.
«Tunge Tider» kaller vi styrketreningen og da  kan vi jobbe med alt fra dekkvelt, slegge til «kubber» og kroppsvekt. Denne treningen  har til hensikt å forbedre musklenes evne til å yte kraft over lengre tid.

Kondisjonstreningen er trening som forbedrer  hjertets evne til å pumpe ut blod og oksygen i kroppen og gir deg bedre  utholdenhet. Her benyttes ofte intervall i mange varianter, flat mark, bakke,  skog mm. Har du god kondisjon tåler du hverdagens krav i større grad.

 

Kettlebelltrening: 45min

Kettlebells er et supert treningsredskap av  mange grunner. En kettlebell gir deg muligheten til å trene styrke, kondisjon  og eksplosivitet med ett og samme verktøy. Ved å endre belastning,  repetisjoner, intensitet og hviletid  kan man tilpasse økten slik at man får akkurat den treningseffekten man  ønsker. En kettlebell er dermed et svært anvendelig treningsredskap dersom  man bruker den riktig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få all info rett i mailboksen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.