Trolljeger Treningssenter

Trolljegerhallen på Foss-Eikeland er en kombinasjon av vår lidenskap for helse og trening. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede. Våre instruktører er klare til å ta dere imot! Her vil du oppleve effektiv og ekte trening for alle, med fokus på utholdenhet og fysisk og mental styrke. Her kan du både trene på egenhånd eller delta på gruppetimer. Åpningstidene utvides i høst, slik at du kan trene når det måtte passe for dere. Vi tilbyr personlig trener og veiledning til alle, for at dere skal oppnå deres treningsmål. Ta kontakt med Rose ang trening og medlemskap på rose@trolljeger.no

Vi ses i hallen!!!

FellesøkterInformasjon om øktene

Øvrige priser

Månedstrekk

 • 12 mnd
  425,-
 • 12 mnd - Familie
  670,-

Årskort

 • Vanlig
  4500,-
 • Familie
  6750,-

Trening i Trolljegerhallen

Trolljegerhallen på Foss-Eikeland er en kombinasjon av vår lidenskap for helse og trening. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede. Her vil du oppleve effektiv og ekte trening for alle, med fokus på utholdenhet og fysisk og mental styrke. Her kan du både trene på egenhånd eller delta på gruppetimer.

Grunnet restriksjoner er det kun egentrening innendørs, men vi har treningsprogram klart til deg :)

Sjekk ut vårt nye registreringssystemet og medlemskap!
Meld deg inn og tren hos oss!

Link nettinnmelding : https://trolljeger.ibooking.no/index.php?page=signup

Link atg signering: https://trolljeger.ibooking.no/?page=atg_confirm...

Link min side: https://trolljeger.ibooking.no/minside/

Link til timeplan: https://trolljeger.ibooking.no/webapp/timeplan/

Her er link til appen, last ned og kom i gang!

https://play.google.com/store/apps/details...

https://itunes.apple.com/no/app/gymfix/id1437394707

Har du spørsmål om noe angående det nye booking systemet, send e- post til sunniva@trolljeger.no

Fra Trolljeger Prøven i Bergen 2019. Det var vått!!!

Trening for hele mennesket

Kroppen er det beste treningsverktøyet du har og hos Trolljeger vil du få kjenne på muskler du ikke visste om og lære å trene og bevege deg på nye måter! Øvelser og gruppetreninger er lagt opp slik at du skal kunne mestre de fysiske og mentale utfordringene som du møter under hinderløpet Trolljegerprøven.

Familietrening

Familietrening er tilrettelagt for at voksne og barn kan gå sammen og trene på en leken og uhøytidelig måte. Timene er lagt opp slik at barnet står i fokus, men øvelser og aktiviteter er tilpasset slik at både barn og voksne kan ha glede av timen

 Funksjonelltrening: 45min

Kunsten å trene HELE kroppen for å kunne utførebevegelser, øvelser og idrettsspesifikke teknikker med optimal kvalitet, men OGSÅ for å kunne løse hverdagslige fysiske utfordringer «vanlige» Det er hensiktsmessig å aktivisere hele kroppen og bruke kroppens bevegelseskjederfullt ut når det trenes. Funksjonell trening gjør nettopp dette.

Styrke: 45min

Baseløft: Knebøy, benkpress, markløft.

Bein å de: styrketrening for bein og gluteus (rumpe)

Overkropp: Alt fra rygg, mage til fingertuppene.

Vekttrening er en vanlig type styrketrening for å utvikle styrken og størrelsen på skjelettmuskulaturen. Den benyttertyngdekraften i form av vektede stenger, hantler eller vektstabler for å motsette kraften som genereres av muskler gjennom konsentrisk eller eksentrisksammentrekning. Vi skal trene inn bevegelsesbanen, optimalisere teknikken og effektivisere gjennomføringen av øvelsen.

Styrketrening kan gi deg en velproporsjonert kropp og en rekke helsefordeler. Det styrker skjelettet, musklene og leddene og bidrar derved til å forebygge arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet.

Mobilitet trening: 45min

Mobilitet er et ledds bevegelsesutslag og er med  på å bestemme kroppens bevegelsesfrihet. Å ha et tilstrekkelig leddutslag og  være symmetrisk er svært nødvendig for å gi kroppen din den  bevegelsesfriheten den behøver for å holde seg skadefri og samtidig ha  muligheten til å øke prestasjonsevnen.

Core: 30min

Styrketrening med øvelser for kjerne  muskulaturen. Du bygger en sterkere mage og korsrygg som gir deg gode forutsetninger  for både tung styrketrening og hverdagsaktiviteter. I denne timen bruker du  primært egen kroppsvekt og dette passer for alle som ønsker sterkere  kjernemuskulatur.

 

UTE trening: 60min

Her er det en kombinasjon av styrketrening og  kondisjon ute i allslags vær hele året.

«Tunge Tider» kaller vi styrketreningen og da  kan vi jobbe med alt fra dekkvelt, slegge til «kubber» og kroppsvekt. Denne treningen  har til hensikt å forbedre musklenes evne til å yte kraft over lengre tid.

Kondisjonstreningen er trening som forbedrer  hjertets evne til å pumpe ut blod og oksygen i kroppen og gir deg bedre  utholdenhet. Her benyttes ofte intervall i mange varianter, flat mark, bakke,  skog mm. Har du god kondisjon tåler du hverdagens krav i større grad.

 

Kettlebell trening: 45min

Kettlebells er et supert treningsredskap av  mange grunner. En kettlebell gir deg muligheten til å trene styrke, kondisjon  og eksplosivitet med ett og samme verktøy. Ved å endre belastning,  repetisjoner, intensitet og hviletid  kan man tilpasse økten slik at man får akkurat den treningseffekten man  ønsker. En kettlebell er dermed et svært anvendelig treningsredskap dersom  man bruker den riktig.

 

Familie trening: 45min

Disse timene er tilrettelagt for at barn og  voksne skal trene sammen og ha det morsomt på trening. Timene er lagt opp  slik at barnet står i fokus, men øvelser og aktiviteter er tilpasset slik at  både barn og voksne får godt utbytte av timen.

Det er fokus på bevegelighet,  utholdenhetstrening, styrke og teknikk på en gøyal måte!

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få all info rett i mailboksen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.