TROLLLJEGER JUNIOR BERGEN 2024

Meld deg på

15. Sep

Bergen

Fløyen

Trolljeger Junior er et eget arrangement for de som ikke er gamle nok til å delta på Trolljegerprøven. Trolljeger Junior er tilrettelagt for barn, ungdom og familier. Det er også tilrettelagt Trolljeger-trening for yngre og for hele familien.Trolljeger er et unikt konsept med en helt egen filosofi som handler om mestringsglede.

Mestringsglede er ikke noe som kommer av seg selv, og det er heller ikke en hvilken som helst type mestring. Det handler om mer enn å bare få til noe, det handler om å beseire noe man ikke trodde man skulle klare. Det handler om å komme seg over en hindring man ikke trodde var mulig og det handler om å pushe seg utenfor komfortsonen, ut i det vi ikke vet. Det handler om å prøve, å være sårbar, å være seg selv. Det er da det går fra å være en mestring til å bli en mestringsglede, ikke bare har du fått det til men det har kostet både krefter og mot for å klare det.

I Bergen blir løpet gjennomført i september. De fire siste årene har Trolljegerprøven blitt arrangert på Fløyen. Fløyen byr virkelig på et mektig og stereotypisk norsk landskap, og selve løypa blir lagt til det store skogområdet. Med bark under føttene og en trollstatue som ønsker deg velkommen er det lett å se hvordan Trolljeger fant sin plass her oppe. Bergen har mye gjørme og regn, men byr også på en trolsk opplevelse. Dette er nok litt av grunnen til at både deltagere og mannskap reiser fra hele landet, inkludert Sandnes, for å være med på Trolljeger Bergen!

Praktisk info