TROLLJEGERPRØVEN BERGEN 2024

Meld deg på

14. Sep

Bergen

Rått!

Trolljegerprøven er et terrenghinderløp for voksne. Man kan delta på løpet fra det året man fyller 16 år. Man kan delta alene eller sammen med andre i forskjellige kategorier. Det er et hinderløp som er designet for å være utfordrende for både styrke og kondisjon, men også for å gi en unik opplevelse. En litt annerledes «fjelltur» i norsk natur. Trolljeger er et unikt konsept med en helt egen filosofi som handler om mestringsglede.

Mestringsglede er ikke noe som kommer av seg selv, og det er heller ikke en hvilken som helst type mestring. Det handler om mer enn å bare få til noe, det handler om å beseire noe man ikke trodde man skulle klare. Det handler om å komme seg over en hindring man ikke trodde var mulig og det handler om å pushe seg utenfor komfortsonen, ut i det vi ikke vet. Det handler om å prøve, å være sårbar, å være seg selv. Det er da det går fra å være en mestring til å bli en mestringsglede, ikke bare har du fått det til men det har kostet både krefter og mot for å klare det.

I Bergen blir løpet gjennomført i september. De fire siste årene har Trolljegerprøven blitt arrangert på Fløyen. Fløyen byr virkelig på et mektig og stereotypisk norsk landskap, og selve løypa blir lagt til det store skogområdet. Med bark under føttene og en trollstatue som ønsker deg velkommen er det lett å se hvordan Trolljeger fant sin plass her oppe. Det å sette seg på Fløibanen som start og slutt på arrangementet gjør noe ekstra med hele opplevelsen. Selv om værforholdene i Bergen er kjent for å være noe fuktigere enn gjennomsnittet, gjør det arrangementet i Bergen bare mer unikt. Ikke bare er vi i en trollskog på toppen av et fjell, men vi får virkelig kjenne på det norske været og testet ut Trolljegerkreftene våre. Man kan beskrive fløyen som «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu», spesielt hvis man har gått eller kjørt opp den snirklete veien langs fjellet. Dette er nok litt av grunnen til at både deltagere og mannskap reiser fra hele landet, inkludert Sandnes, for å være med på Trolljeger Bergen.

Praktisk info