TROLLJEGERPRØVEN SANDNES 2024

Meld deg på

15. Jun

Sandnes

Morsomt

Trolljegerprøven er et terrenghinderløp for voksne. Man kan delta på løpet fra det året man fyller 16 år. Man kan delta alene eller sammen med andre i forskjellige kategorier. Det er et hinderløp som er designet for å være utfordrende for både styrke og kondisjon, men også for å gi en unik opplevelse. En litt annerledes «fjelltur» i norsk natur. Trolljeger er et unikt konsept med en helt egen filosofi som handler om mestringsglede.

Mestringsglede er ikke noe som kommer av seg selv, og det er heller ikke en hvilken som helst type mestring. Det handler om mer enn å bare få til noe, det handler om å beseire noe man ikke trodde man skulle klare. Det handler om å komme seg over en hindring man ikke trodde var mulig og det handler om å pushe seg utenfor komfortsonen, ut i det vi ikke vet. Det handler om å prøve, å være sårbar, å være seg selv. Det er da det går fra å være en mestring til å bli en mestringsglede, ikke bare har du fått det til men det har kostet både krefter og mot for å klare det.

I Sandnes blir løpet arrangert ved Trolljegerhallen på Foss-Eikeland. Løypa blir lagt til det store området rundt hallen. Området rundt Trolljegerhallen er dekket av industri og et flott tur- og skogsområde. Foss-Eikeland byr på mye plass, hvor det er rom for å lage en løype på nesten en mil inni i skogen. Trolljeger har historie på Foss-Eikeland og området rundt hadde mye å si for plasseringen av Trolljegerhallen.

Praktisk info